Privacy Policy

  • Onze privacy policy

    Promo Concept, gevestigd aan Industrieweg 4, 4524JJ Sluis,
    is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals
    weergegeven in deze privacyverklaring.

    Contactgegevens:
    www.promo-concept.nlIndustrieweg 4, 4524JJ Sluis +31622494912

    Aniek Uitdewilligen is de Functionaris Gegevensbescherming van Promo
    Concept Hij/zij is te bereiken via info@promo-concept.nl

    Persoonsgegevens die wij verwerken:
    Promo Concept verwerkt uw persoonsgegevens doordat u gebruik maakt van
    onze diensten en/of omdat u deze zelf aan ons verstrekt.
    Hieronder vindt u een overzicht van de persoonsgegevens die wij
    verwerken:

    • Voor- en achternaam
    • Geslacht
    • Adresgegevens
    • Telefoonnummer
    • E-mailadres
    • IP-adres
    • Overige persoonsgegevens die u actief verstrekt bijvoorbeeld door een
    • profiel op deze website aan te maken, in correspondentie en telefonisch
    • Gegevens over uw activiteiten op onze website
    • Internetbrowser en apparaat type

    Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken:
    Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen
    over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming
    hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een
    bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn
    bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er
    gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming.
    Als u er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke
    gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons
    op via info@promo-concept.nl, dan verwijderen wij deze informatie.

    Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens
    verwerken:
    Promo Concept verwerkt uw persoonsgegevens voor de volgende doelen:
    - Het afhandelen van uw betaling
    - Verzenden van onze nieuwsbrief en/of reclamefolder
    - U te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze
    dienstverlening uit te kunnen voeren
    - U te informeren over wijzigingen van onze diensten en producten
    - U de mogelijkheid te bieden een account aan te maken
    - Om goederen en diensten bij u af te leveren
    - Promo Concept analyseert uw gedrag op de website om daarmee de website
    te verbeteren en het aanbod van producten en diensten af te stemmen op uw
    voorkeuren.
    - Promo Concept verwerkt ook persoonsgegevens als wij hier wettelijk toe
    verplicht zijn, zoals gegevens die wij nodig hebben voor onze
    belastingaangifte.

    Geautomatiseerde besluitvorming:
    Promo Concept neemt niet op basis van geautomatiseerde verwerkingen
    besluiten over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor
    personen. Het gaat hier om besluiten die worden genomen door
    computerprogramma's of -systemen, zonder dat daar een mens (bijvoorbeeld
    een medewerker van Promo Concept) tussen zit.

    Hoe lang we persoonsgegevens bewaren:
    Promo Concept bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is
    om de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens worden verzameld. Wij
    hanteren de volgende bewaartermijnen voor de volgende (categorieën) van
    persoonsgegevens:

    (Categorie) persoonsgegevens > Bewaartermijn > Reden
    Klantgegevens zoals bedrijfsnaam + adres + e-mailadres + telefoonnummer >
    7 jaar > nieuwe bestellingen eenvoudig kunnen opvoeren.

    Delen van persoonsgegevens met derden:
    Promo Concept deelt uw persoonsgegevens met verschillende derden als dit
    noodzakelijk is voor het uitvoeren van de overeenkomst en om te voldoen
    aan een eventuele wettelijke verplichting. Met bedrijven die u gegevens
    verwerken in onze opdracht, sluiten wij een bewerkersovereenkomst om te
    zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van uw
    gegevens. Promo Concept blijft verantwoordelijk voor deze verwerkingen.
    Daarnaast verstrekt Promo Concept uw persoonsgegevens aan andere derden.
    Dit doen wij alleen met uw nadrukkelijke toestemming.

    - Leveranciers welke de bestelling uitvoeren.
    - Smart Contracts / PostNL / Cheap Cargo - Vervoerder – pakketten verzenden.

    Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken
    Promo Concept gebruikt functionele, analytische en tracking cookies. Een
    cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze
    website wordt opgeslagen in de browser van uw computer, tablet of
    smartphone. Promo Concept gebruikt cookies met een puur technische
    functionaliteit. Deze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en
    dat bijvoorbeeld uw voorkeursinstellingen onthouden worden. Deze cookies
    worden ook gebruikt om de website goed te laten werken en deze te kunnen
    optimaliseren. Daarnaast plaatsen we cookies die uw surfgedrag bijhouden
    zodat we op maat gemaakte content en advertenties kunnen aanbieden.

    Bij uw eerste bezoek aan onze website hebben wij u al geïnformeerd over
    deze cookies en toestemming gevraagd voor het plaatsen ervan.
    U kunt zich afmelden voor cookies door uw internetbrowser zo in te
    stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kunt u ook alle
    informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van uw browser
    verwijderen.

    Zie voor een toelichting:
    https://veiliginternetten.nl/themes/situatie/cookies-wat-zijn-het-en-watdoe-ik-ermee/

    Op deze website worden ook cookies geplaatst door derden. Dit zijn
    bijvoorbeeld adverteerders en/of de sociale media-bedrijven. Hieronder
    een overzicht:

    Cookie: Google Analytics
    Functie: Analytische cookie die websitebezoek meet
    Bewaartermijn: 2 jaar

    Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen:
    U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te
    verwijderen. Daarnaast heeft u het recht om uw eventuele toestemming voor
    de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de
    verwerking van uw persoonsgegevens door Promo Concept en heeft u het
    recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat u bij ons een
    verzoek kunt indienen om de persoonsgegevens die wij van u beschikken in
    een computerbestand naar u of een ander, door u genoemde organisatie, te
    sturen.

    U kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering,
    gegevensoverdraging van uw persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van
    uw toestemming of bezwaar op de verwerking van uw persoonsgegevens sturen
    naar info@promo-concept.nl.

    Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door u is gedaan,
    vragen wij u een kopie van uw identiteitsbewijs met het verzoek mee te
    sturen. Maak in deze kopie uw pasfoto, MRZ (machine readable zone, de
    strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en
    Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van uw privacy. We
    reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek.

    Promo Concept wil u er tevens op wijzen dat u de mogelijkheid heeft om
    een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit
    Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link:
    https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteitpersoonsgegevens/tip-ons

    Hoe wij persoonsgegevens beveiligen:
    Promo Concept neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt
    passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste
    openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als u de indruk
    heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn
    van misbruik, neem dan contact op met onze klantenservice of via
    info@promo-concept.nl